Nyheter/ News

28. feb, 2017
Nu är A- kullen född!
Tre hanar och en tik efter Milington's Dolce Amica " Alice" och Shadeacre Count Me In "Diego". Allt gick bra och valparna tas väl om hand av Alice som verkligen älskar mammarollen ❤
7. aug, 2016
Valpar planeras till våren 2017 efter NORD UCH Milingtons Dolce Amica och JW-15 SE UCH Shadecare Count Me In.
Valparna kommer att vara helt fria från PLL och NCL. Båda föräldrarna kommer att vara ögonlysta innan parning. Båda hundarna är höftledsröntgade med HD grad A.
Båda föräldrarna är mycket sunda mentalt och är vana att umgås med barn och att vistas i olika sociala situationer utan problem.
Valparna kommer att växa upp i hemmiljö där de förkommer barn och andra hundar och katter. Dom kommer också att socialtränas innan dom flyttar till sina nya hem så att dom är väl förbereda för sitt nya liv tillsammans med er.
Min hemsida kommer att uppdateras kring Alice dräktighet och när valparna är födda, ni är välkomna att titta in där så mycket ni vill. Där kan ni följa valparnas utveckling både genom kort och små berättelser.
När valparna är 5veckor är ni välkomna och besöka oss.
20. feb, 2014
Molle har flyttat och det blev mycket tomt efter honom, men jag är så glad för hans skull som fick ett så bra hem. Vill bara önska Malin lycka till med Molle!
23. jan, 2014
Då har jag och Molle börjat valpkurs tillsammans med hans bröder. Molle är en mycket rolig hund att jobba med och det är så kul att se hur duktiga och fina hans syskon är tillsammans med sina ägare. Vi får se vad han kommer att tycka om utställningsringen då det blir dags.
20. nov, 2013
Nu är det bara Molle som är kvar, han är nu fem månader och han vill naturligtvis även han ha ett eget hem. Han är rumsren, har vardagslydnad, han är socialtränad och van vid att hanteras, han älskar alla både djur och människor, stora som små. Inga problem att åk bil el vara hemma kortare stunder.
10. okt, 2013
Även Harry har fått ett hem, så jag vill önska fam. Olovsson/ Lindqvist lycka till med deras nya familjemedlem.
3. okt, 2013
Lycka till Texas i ditt nya hem. Lycka till fam. Norberg med eran nya familjemedlem.
18. sep, 2013
Idag fick valparna sin andra vaccinations spruta. Efter det gick vi till Björkis hundcenter och miljötränade, det gick som förväntat mycket bra. De är tre helt fantastiska valpar som jag hoppas ska få egna kärleksfulla hem.
Fram till dess så fortsätter jag med miljöträning mm
6. aug, 2013
Tänk att valparna blir sju veckor imorgon och jag börjar nu känna en viss separationsångest komma krypande. Som tur är kommer inte alla att åka samtidigt och det känns skönt.

 

2013-07-28

 

Valparna är nu 5 och en halv vecka. De är så fina och jag får möjlighet att gosa med dem hela dagarna. De har äntligen fick vi bra väder under veckan så de har kunnat vara ute och springa på gräset och upptäcka världen utanför huset:)

 

13. jul, 2013
Nu har det blivit fart på valparna, alla är uppe och går på vingliga ben.
8. jul, 2013
Valparna har nu öppnat ögonen och de blev ännu sötare. Svårt att slita sig från valplådan. På onsdag blir dom tre veckor.

2013-06-19

Alice har fått fem underbara valpar idag. Det blev fyra hanar och en tik. En hane svart och alla andra svarta med vita tecken. Allt gick så bra

17. jun, 2013
Det börjar nu närma sig valpning.
13. maj, 2013
Alice mage växer och nu är det inte länge kvar tills det är dags, ska bli riktigt kul att få träffa de små liven.
23. apr, 2013
Då åker jag och Alice hem igen, efter en lyckad resa ner till Göteborg. Nu är det bara att vänta och se om det kommer att bli valpar. Det var ett intressant möte mellan Alice och Takido men man kan säga att de tyckte om varandra och jag tror nog att han saknar henne. Tack till Carina Milington´s kennel för att vi fick komma.
18. apr, 2013
Nu är resan till Göteborg bokad och nu hoppas jag att allt går som jag planerat för då blir det valpar i slutet på juni
11. apr, 2013
Nu har Alice börjat löpa, så nu blir det att sätta igång med planering inför den stora resan ner till Göteborg där den stilige hanhunden bor. Sen hoppas jag att det går bra hela proceduren.
9. apr, 2013
Ögonlysningen på Alice är gjord och var u.a. Nu väntar jag bara på att hon ska börja löpa.
8. apr, 2013
Jag har idag skickat in namnförslag på mitt kennelnamn och nu hoppas jag på att det går igenom.