Välkommen till Queen Amica´s

Queen Amica’s Amazing Grace - Elsa
Alice

Lite om mig!

Mitt namn är Linda jag bor i Skellefteå tilsammans med min man Ola och två av tre barn. Förutom vi tvåbenta i huset finns de just nu två hundar Alice och Elsa. Elsa är dotter till Alice och jag sparade henne från min senaste kull. 

-08 köpte jag min första Tibbe " Brasse" Shang Di´s Xanti från Katrin Lundmark Shang Di´s. Jag hamnade fort i utställningsringen och har fortsatt i den banan så ofta jag kan, men dock inte men Brasse då han inte delade mitt intresse för utställning utan han vill arbeta istället, så vi har provat spår och sök men bara på amatörnivå, men han älskar det. Tyvärr så blev han bara fem år.
- 10 köpte jag och Maria Johansson Xava´s kennel "Alice" Milington´s Dolce Amica från Carina Hansson Milington´s kennel.
Hon har bott hos oss i våran familj sedan hon var valp och hon delar mitt intresse för utställning, hon är en riktig show girl. I Augusti -12 fick jag möjlighet att köpa henne och så blev det.
Tack Maria!
- I augusti -15 utökades min kennel med ytterligare en tibbe, "Vera "Scapegrace Kind of Magic som jag köpte av Kajsa Andreasson kennel Scapegrace. Hon bor sedan -19 hos en familj i Luleå där hon lever ett fantastiskt hundliv. 

-17 Fick Alice sin andra valpkull och jag valde att spara lilla Elsa. Vi får se vad framtiden visar om henne. 

Hösten 2012 påbörjade jag min uppfödarutbildning.

Hoppas ni tittar in bland sidorna!

 

 
Med vänlig hälsning
Linda Kristiansen