Välkommen till Queen Amica´s

Alice
Vera

Lite om mig!

Mitt namn är Linda och bor två mil norr om Skellefteå i en by som heter Ersmark. Jag bor tilsammans med min man Ola och våra tre barn Anton, Victor och Amanda. Förutom vi tvåbenta i huset finns de just nu två hundarna Alice och Vera samnt katterna Doris och Svea. 

-08 köpte jag min första Tibbe " Brasse" Shang Di´s Xanti från Katrin Lundmark Shang Di´s. Jag hamnade fort i utställningsringen och har fortsatt i den banan så ofta jag kan, men dock inte men Brasse då han inte delade mitt intresse för utställning utan han vill arbeta istället, så vi har provat spår och sök men bara på amatörnivå, men han älskar det. Tyvärr så blev han bara fem år.
- 10 köpte jag och Maria Johansson Xava´s kennel "Alice" Milington´s Dolce Amica från Carina Hansson Milington´s kennel.
Hon har bott hos oss i våran familj sedan hon var valp och hon delar mitt intresse för utställning, hon är en riktig show girl. I Augusti -12 fick jag möjlighet att köpa henne och så blev det.
Tack Maria!
- I augusti -15 utökades min kennel med ytterligare en tibbe, "Vera "Scapegrace Kind of Magic som jag köpte av Kajsa Andreasson kennel Scapegrace. Hon är en hund med mycket energi och
har en enorm vilja att lära sig saker och följer mer än gärna med på det mesta, så jag har en rolig tid framöver med henne.

Hösten 2012 påbörjade jag min uppfödarutbildning.

Hoppas ni tittar in bland sidorna!

 

 
Med vänlig hälsning
Linda Kristiansen